Yrityksen kuntokartoitus

Oletko mahdollisesti saanut aiheeseen liittyvän e-mailin?

Haastamme yrityksesi mukaan! Tule paikanpäälle kertomaan yrityksesi toiveista kuinka liikuntatoimintaa voitaisiin kehittää Lappeenrannassa.

Saat käyttöösi edun, jolla yritykset voivat lunastaa tapahtumasta 250 € (alv 0%) arvoisen Lappeenrannan Nuorkauppakamarin myöntämän liikunnallisen etusetelin. Etusetelin voi käyttää toiseen Forever Lappeenrannan alla olevista palveluista.

Kuntokatsastus

Kartoitus yrityksen henkilökunnan liikunnasta, työssä jaksamisesta ja aktiivisuudesta

Kartoitetaan henkilökunnan liikunta-aktiivisuus, halu liikkua, laihduttaa, lopettaa tupakointi ja muutenkin elämäntapojen muutoshalukkuus. Mitä työntekijät haluaisivat tehdä työkunnon parantamiseksi ja onko muita parannusehdotuksia. Onko asioita, joita haluttaisiin tietää oman energian lisäämiseksi, sekä ajankäytön suomat mahdollisuudet huolehtia omasta terveydestä.

Liikuntahetki

Yrityksen työntekijät viettävät mukavan kaksituntisen liikunnan parissa

Kahden tunnin liikunnallinen hetki. Tarkoitus on hengähtää työasioista, ja saada kipinää liikkumiseen ja elämäntapamuutokseen. Päivä räätälöidään henkilökunnan iän, toimenkuvien, ja henkilökuntamäärän mukaan.

Liikuntahetki voi sisältää IISI – tunteja, joissa matalan kynnyksen liikunnalla on hyvä aloittaa, tai tehokkaampaa liikuntaa ohjatusti tai omatoimisesti. Mailapelit (sulkapallo, squash, salibandy, pöytätennis, tennis) ja kuntosalit (mm. 3 eri kuntosalia, naisten sali) ovat käytettävissä vapaasti.

Päivä sisältää yhden ohjatun ryhmäliikuntatunnin (esim. hotjooga, lihaskuntotunti, kuntonyrkkeily, miesten jooga tms.). Fustra, hieronta ja fysiopalvelut eri tarjouksesta.

Kuinka saat edun?

Osallistu Liikut sie liikunta ja hyvinvointitapahtumaan Lappeenrannan urheilutalolla 9.9.2017 klo 10-16 ja ilmoittaudu yrityksenä Lappeenrannan Nuorkauppakamarin esittelypisteellä. Olemme varautuneet jakamaan rajoitetun määrän vouchereita, 1 kpl / yritys. Liikuntaedun voit lunastaa joko käyttämällä etusetelissä olevan etukoodin Forever Lappeenrannan Kuntoremonttilomakkeessa tai palauttamalla etusetelin Etelä-Karjalan Liikuntakeskuksen asiakaspalveluun.

Lähde lisäksi mukaan sponsoriksi hyvällä asialla!

Tule mukaan yrityssponsoriksi sponsoroimaan tapahtumaa 150 eurolla. Saat kotisivuilta medianäkyvyyden. Kun sponsoroit meitä 150 eurolla ja lunastat voucherin, säästät 100 euroa yrityksesi liikuntabudjetista. Ota yhteys suoraan meihin yhteystietojen kautta tai tule tapaamaan meidät tapahtumaan!